Українцям

Чим корисна і шкідлива кокосова олія?

admin

Кокосова олія допомагає при різних нездужаннях. Воно нормалізує травлення, його використання покращує розумову діяльність, знижує ризик розвитку атеросклерозу, онкологічних захворювань, зміцнює імунітет і робить організм стійкішим до вірусних та інфекційних захворювань.

Кокосова олія сприяє здоровому функціонуванню щитовидної залози та всієї ендокринної системи. А це є основою для правильного обміну речовин та, відповідно, гарної стрункої фігури.

Масло стимулює вироблення інсуліну, активує метаболізм, відновлює рівень глюкози. Запобігає розвитку жирової дистрофії печінки, захворювань сечостатевої системи та жовчного. Заспокоює нерви, зменшує стрес та позбавляє депресії. Зміцнює імунну систему, корисно жінкам під час лактації.

Користь кокосового олії у кулінарії запобігає захворюванням шлунково-кишкового тракту; дозволяє заповнити нестачу жирів під час дієт; завдяки антимікробним властивостям допомагає у боротьбі з різними бактеріями та грибками; сприяє засвоюванню вітамінів та мінералів.