Українцям

Замаринувати рульку для запікання в духовці швидко та смачно.

admin

Чи потрібно замочувати кермо для запікання?

Запікають відварену рульку після того, як гомілка просохне. Мокру свинину поміщати в духовку не варто, інакше вона підсохне і буде жорсткою; Пом'якшити м'ясо. Якщо візуально здається, що м'ясо жорстке, його слід вимочити наскільки годин у молоці, а потім переходити до процесу приготування.

У чому вимочувати кермо?

Це може бути гранатовий чи томатний сік, імбирний соус чи оливкова олія. Дуже гарні прованські трави, розмарин, ялівець, лавровий лист, часник, кмин, червоний та чорний перець. Деякі господині вимочують м'ясо протягом кількох годин у холодному молоціщоб рулька була ніжною.