Як швидко приготувати баранину в казані
Як приготувати баранину, щоб вона була м'якою?
У каструлі закип'ятіть воду і зануріть туди баранину. Рідина має бути на пару сантиметрів вище за рівень м'яса. Можна також додати улюблені спеції, цілу очищену цибулину та моркву. Посоліть, зменшіть вогонь до середнього, накрийте кришкою каструлю і варіть 30 хвилин.
Скільки гасити баранину щоб вона була м'якою?
М'ясо молодого баранчика буде готове через 1,5 години, а старе доведеться гасити не менше 2,5 години.. Для гасіння краще взяти лопатку, шию або задню ногу. На ринку попросіть відразу розрубати баранину на порційні шматки, тому що вдома це робити проблематично через тверді кістки.