Скільки хвилин сушити лісові горіхи в духовці?
Як сушити горіхи в духовці Нагріти духовку до 45 ° і поставити в неї горіхи на 3:00. Дверцята духової шафи повинні бути злегка відкриті для доступу свіжого повітря. Через 3 години температуру підвищити до 70°С та тримати горіхи в духовці ще близько півгодини.
Духовку слід прогріти до +120 градусів, розсипати на деко горішки, і з відкритими дверцятами прогріти їх протягом 5-6 годин. На жаль, дрібні шкідники також люблять горіхи, і буває таке, що до середини зими якась частина ваших горіхів буде знищено.
Очищений фундук можна просушити в електросушарці. Виставте температуру на +90 градусів і сушіть протягом 6-7 годин. Цей варіант підійде і для очищених горіхів, але час сушіння в цьому випадку краще скоротити до 1-2 годин. Добре зарекомендувала себе обсмажування на сковороді.