Що таке медальйон блюдо?
Медальйон – це соковитий та ароматний стейк зі свинячої вирізки. Медальйоном у кулінарії називають стейк філе-міньйон з яловичої або свинячої вирізки. М'ясні медальйони дуже ніжні та соковиті, чудово поєднуються з різними соусами та гарнірами.Sep 2, 2564 BE
Filet mignon – маленьке філе), медальйон – Шматок яловичини, відріз тонкої частини вирізки. Використовується для приготування делікатесних страв із натурального м'яса – стейків «філе-міньйон».
Чим відрізняються медальйони від філе грудки, від курячого філе? Медальйони тушки від звичайного курячого філе тушки відрізняється обвалкою. Перший варіант підходить краще для шаурми, тому що куряче філе щільніше і м'язові волокна щільніше.
Насамперед зазначимо, що медальйон – це філе, а стейк – Обов'язково товстий шматок риби з кісткою ☝🏻