Українцям

Що додати до бульйону з індички?

admin

СПЕЦІЇ ДЛЯ ЗАПІЧНОГО ІНДЕЙКИ У процесі приготування м'яса вибраним способом використовують спеції: сіль, суміш перців, часник, кріп, петрушку, розмарин, чебрець, базилік, імбир, гвоздику, каррі, цедра цитрусових. Цікавим буде смак у страви, якщо до м'яса додати апельсин, яблука, горіхи.

Для індички у духовці підійдуть: мускатний горіх, кориця, гвоздика, паприка, коріандр, чорний перець, імбир та часник. У деяких країнах додають "Хмелі-Сунелі", а також вищезгадану "Каррі". Якщо індичка дика, то використовуйте більш яскраві та різкі за ароматом та смаком прянощі: чебрець, розмарин, майоран.

Бульйон з індички вживають як самостійне блюдо, так і використовують як основу для різноманітних супів. Можна, можливо подавати його до столу разом з гарніром з круп та овочів або зі свіжою зеленню. Бульйон з індички використовують як заправку для соусів та підливок.