Чим корисна маленька кукурудза?
Зерна міні кукурудзи багаті вітамінами D, Е, К та РР, вітамінами групи В (В1, В2), а також аскорбіновою кислотою. Крім того, кукурудза міні містить у своєму складі велику кількість вітаміну А.
Міні-кукурудза відрізняється від звичайної розміром і дуже дрібними зернами, невіддільні від основи. Але міні-кукурудза не менш корисна та смачна. У кулінарії часто використовують міні-кукурудзу для супів, гарнірів або салатів – вона виглядає ефектно і надає страві приємного молочно-трав'яного присмаку.
Він багатий на вітаміни груп A, C, D, E, K і PP, а група вітамінів В міститься в овочі в унікальному повному складі. Корисна міні-кукурудза і високим вмістом мінералів – заліза, магнію, кальцію, корисних мікроелементів міді та нікелю, солі калію та фосфор також у надлишку міститься у качанах.
Міні–кукурудза – невеликі світло-жовті качани з вершковим смаком. Ніжна та солодка міні–кукурудза підійде для приготування салатів, супів та гарнірів. Цю кукурудзу можна їсти сирою та готувати на грилі.