Українцям

30 вершки що робити

admin

Вершки з жирністю 20-30% призначені для приготування підливок, соусів та крем-супів.. За крайньої потреби такі вершки з певною часткою зусиль можна збити в крем. Але без застосування загусників тут не обійтися. А ось вершки з жирністю 33-38% – це і є ті вершки для збивання.

Навіщо потрібні вершки 30%?

Вершки 30% вважаються жирними. Вони підходять для приготування соусів, крем-супів, пюре. Раніше для виготовлення вершків свіже молоко відстоювали, жирну фракцію зливали. Тому продукт і отримав таку назву.

Як правильно збити 30% вершки?

Збивати вершки найкраще міксером. Якщо ви робитимете це блендером, тобто ризик того, що у вас вийдуть не збиті вершки, а справжнісіньке масло. Орієнтовний час збивання – 10 хвилин. Збивати потрібно під кутом 90 градусів. Збережена копія