З чого роблять гречану крупу
Гречану крупу отримують з гречкияка не є зерновою культурою. Гречка – це круп'яна хлібна культура. Найближчі родичі цієї рослини – це щавель та ревінь. Щоб отримати гречку в тому вигляді, в якому ми звикли її бачити, насіння гречки очищають від оболонок. 8 травня 2020 р.
Чому європейці не їдять гречану кашу?
А ось у Європі та США гречану кашу не їдять. Пояснення, як не дивно, криється саме в невибагливості рослини: гречку в цих країнах вирощують як корм для худоби. Люди не хочуть її їсти, вважаючи гречану кашу стравою, недостойною людського столу.
Чим відрізняється гречка від гречаної крупи?
Гречану крупу одержують із зерен гречки, яка насправді не відноситься до зернових. Це родич щавлю (якщо придивитися до мітла щавлю, можна помітити дрібне насіння, за формою схоже на гречку). Збережена копія