Як швидко розморозити листкове бездрожжеве тісто в духовці
Як швидко розморозити готове листкове тісто?
Розморожувати листкове тісто потрібно в холодильнику (до 10 годин), якщо немає часу – при кімнатній температурі (до 3 годин). Але тоді на нього потрібно обережно натискати кожні 15-20 хвилин. Краще розморожувати в упаковці, щоб тісто не висохло. Починайте працювати із тестом, коли воно майже розморозилося, але не стало м'яким. Збережена копія
Як швидше розморозити листкове бездрожжеве тісто?
Бездрожеве тісто можна швидко розморозити в духовці. Заморожений продукт на основі дріжджів підігрівати не можна, тому що змінюватимуться його властивості. Викладіть у форму папір або фольгу для запікання, помістіть поверх нього тісто і поставте в розігріту до 70 градусів духовку. Збережена копія