Вино з чим краще вжити
Сухе червоне вино добре поєднується з м'ясом, птицею та твердим сиром. Кріплене червоне сухе відмінно відтіняє смак грибів і морепродуктів. А ось з м'яким сиром, солодощами та першими стравами цей напій «не товаришує». Напівсухе червоне підходить до м'яса, овочевих страв, а також до твердих та молодих сирів.30 січ. 2018 р.
Що добре поєднується з вином?
Так, біла риба, морепродукти, біле м'ясо – це саме те, із чим частіше п'ють біле вино. До червоних версій у багатьох випадках відмінно підходять страви з червоного м'яса: стейки, реберця, дичина, хамон і копченості.
Що можна додати у вино?
Для цього використовуйте гілочку лаванди, чебрець, м'яту або розмарин, ягоди (свіжі чи заморожені). Якщо у смаку вина були гіркі ноти, додайте в десерт трохи меду та цитрусового соку – найкраще підійде сік лайма чи лимона.